EN
EN

PRODUKTE

KËRKONI SIPAS KATEGORIVE

  • Qese sterile për marrjen e mostrave
  • Filtri i shiringës
  • shtupë
  • Tub PRP

RRETH NESH

Vegas Biotech Co, Ltd

Hunan Vegas Biotech është një prodhues me përvojë 10-vjeçare i materialeve harxhuese laboratorike. Fabrika jonë mbulon një sipërfaqe prej 16,000 m² dhe me një punëtori të prodhimit të pastrimit të nivelit 100,000.

Fabrika ka një ekip R&D prej 27 personash, dhe ka më shumë se 190 grupe kallëpësh, ka grumbulluar përvojë të pasur për shërbimin e personalizuar, i cili mund të personalizohet sipas kërkesave të klientëve të ndryshëm.

Lexo më shumë

LAJME

Kategoritë e nxehta

0
Shporta e hetimit
    Shporta juaj e hetimit është bosh